fri fragt v/køb over 599 ,- Kr

& personlig levering i københavn

  • Facebook
  • Instagram
+ 45 40 36 51 16

om

På Klub Venus ønsker vi at give kvinder lysten og friheden til at udforske sig selv og sin seksualitet!

Vi tror på at vi igennem åben dialog - kvinde til kvinde imellem - kan give hinanden modet til at owne vores seksualitet og fjerne tabuet om kvinders seksualitet. 

Missionen på Klub Venus er at gøre kvindelig onani til hverdagssnak og måske at alle kvinder en dag har en vibrator liggende i vindueskammen.

Velkommen til klubben,

Melissa Hartelius

stifter af Klub Venus

"Jeg plejede at tænke at vibratorer var ensbetydende med store, røde, glimtende dildoer, som man kun kunne købe i skumle sexshops på istedgade. Jeg vil gerne give unge kvinder et trygt og ærligt sted de kan gå hen - stille spørgsmål og finde en vibrator der passer lige præcis til dem "

Det fineste forhold er det du har til dig selv.

Jeg har, især i løbet af det seneste år, fået et langt bedre forhold til mig selv og min krop.

Jeg brugte meget tid i mine teenageår på at kæmpe imod min krop og følte altid at jeg skulle holde den i ”skak”. Alt hvad jeg gjorde med min krop var nøje overvejet – og det handlede desværre sjældent om at sætte pris på min krop eller om at nyde den. 

For mig skete der et stort skift, da jeg lige så småt begyndte at skifte fokus fra hvordan min krop så ud og hvad den gjorde, til hvordan det faktisk føltes at være i min krop og lige så stille begyndte at lære den at kende. 

Det er noget af det jeg synes onani kan. Skabe den der helt særlige "connection" mellem krop og hoved.

For at kunne nyde det og nå et klimaks er man tvunget til at komme ned i sin krop og give slip på alle de fordømmende tanker man ellers måske normalt går rundt og bærer rundt på. 

Sådan har det ihvertfald været for mig, og det er derfor jeg på stærkeste vis opfordrer alle unge kvinder til at KOMME I GANG og ikke lade sig stoppe af de skamfulde tanker, som måske begrænser dem.

For de tanker hører altså ingen steder hjemme.