fri fragt v/køb over 599 ,- Kr

& personlig levering i københavn

  • Facebook
  • Instagram
+ 45 40 36 51 16

klitoris vibratorer

"en route de orgasme" 

Klitorisvibratorer er uden tvivl den største spiller, når det kommer til vibratorer. Stort set alle vibratorer har på en eller anden måde klitorisstimulation tiltænkt i deres design.

Klitorissen har på mange måder været et lidt overset organ. Den syner ved første øjekast ikke meget større end en ært, men sagen er bare den at der er LANGT mere end hvad øjet kan se! Under huden spreder klitorissens mange nervebaner sig nemlig på kryds og tværs i dit underliv.

Den lille ært er altså, som man siger: "just the tip of the iceberg"

 

Orgasme-varianter?

Det er de færreste kvinder der kan opnå orgasmer uden en eller anden form for klitorisstimulering. Og det er HELT normalt. Faktisk mener forskerne, at der slet ikke findes flere forskellige typer af kvindelige orgasmer, men at både de klitorale OG de vaginale orgasmer i sidste ende kan takke vores alles yndlingsorgan, nemlig : klitorissen.

hvilken klitorisvibrator skal jeg vælge?

Klitorisvibratorer kommer i mange forskellige former og størrelser. Nogle med fokus på både ydre og indre stimulation, såsom rabbitvibratorer. Andre har udelukkende klitoris i mente, og er udformet for at stimulere klitoris til perfektion - du kan bl.a. prøve kræfter med Lelo vibratoren, der som noget helt særligt gør brug af lydbølger, eller en lidt mere klassisk (og så alligevel ikke) vibrator for eksempel KIP fra Dame products.